24 Mart 2017 Cuma

YAZIN EN DİNAMİK SPORU TENİS



YAZIN EN DİNAMİK SPORU : TENİS




Kilo vermek için türlü yöntemler deneyenler aynı şeyleri yapmaktan sıkılanlar ve eğlenirken kalori yakmak isteyenler burada mı? Sizlere kendinize vakit ayırmanıza fırsat tanırken eğlendirecek ve kilo vermenizde büyük katkısı olacak bir spor öneriyoruz ;Tenis






Spor yapmak, kan dolaşımının vücudun tüm bölgelerinde sağlanmasına ve bu sebeple birçok hastalığa önleyici olmakla birlikte sağlıklı yaşam için ideal kiloda kalmanızda önemli bir yardımcıdır. Günlük rutin olarak spor yapanların daha sağlıklı daha fit daha enerjik ve hayat dolu oldukları bilinen bir gerçektir. Özellikle yazın gelişi ve havaların güzelleşmesiyle hepimizi bir kilo kaygısı sarmış durumda.



İstediğimizi giymek, giydiklerimizi yakıştırmak için keyifli bir spora ihtiyacımız var. Kendimize vakit ayırıp eğleneceğimiz eğlenirken kilo vereceğimiz tenis birçok yerde hem kapalı alanda hem de açık alanda oynanıyor. İlk başlayanlar için zorlayıcı olabilir ancak bağımlılık yapacağı kesin.



Faydalarına gelirsek;
Vücuda alınan oksijenin kaslar tarafından verimli olarak kullanılmasını sağlar, dinamik bir denge ve çeviklik kazandırır.
Topun takip edilmesini gerektirdiği için hız kazandırır, vücut koordinasyonunu geliştirir.
Bacak kaslarını ve kemikleri güçlendirir. Oyun sırasında yaptığınız manevralar vücudunuza esneklik kazandırır.
Oyun öncesi yediklerinize dikkat etmeniz gerekeceğinden doğru beslenme alışkanlığı kazandırır.


Birbirinden şık elbiseleri ise tenisin en sevdiğim yanı..
























Hiç yorum yok:

Popüler Yayınlar