3 Mart 2017 Cuma

YEŞİLLE MAVİNİN BULUŞMASI : AĞVA GEZİSİ


AĞVA KAÇAMAĞI




İstanbul ‘a yaklaşık olarak 2 saat uzaklıkta, yeşile ve doğaya doyacağınız ender yerlerden biri Ağva. İstanbul’a 108 km Şile’ye ise 30 km uzaklıkta Yeşilçay ve Göksu nehirleri arasında Karadeniz kıyısına ikamet ettirilmiş tam bir liman güzeli. Hava durumu İstanbul’un bir kopyası gibi dursa da nem oranının düşüklüğü ve egzoz kokusundan bir nebze uzak oluşunuz sizlere iyi hissettirecektir.




Göksu nehri boyunca sıralanmış birbirinden güzel otelleri ve bungalow evleriyle bir kaçamak ve huzur mekanı oluşturulmuş. Nehre karşı yapacağınız açık büfe güzel bir kahvaltının ardından ister deniz bisikleti ister sandalla uzun nehri turlayabilir veya zevkli atv turlarıyla doğayı keşfe çıkabilirsiniz. Dilerseniz deniz bisikletine alternatif olarak rehberlerin kullandığı sandallarla da nehri gezmek mümkün.





Nehrin yeşilinin bitiminde güzel mavisiyle Karadeniz suları sizi karşılıyor. Eczane, market, sağlık ocağı, atm gibi birçok ihtiyacınızı karşılayacağınız yerlerin merkezle mesafesi yürüyerek 10 dakika kadar kısa sürüyor. Fenere gelmeden solda yiyeceğiniz gözlemeye ise kefil olabilirim..
Kısaca Ağva, bütçenizi aşmadan kafa dinleyebileceğiniz, sevdikleriniz eşiniz ve ailenizle kısa bir tatil yapabileceğiniz tavsiye edilesi bir mekan.




Keyifli gezmeler dilerim










Hiç yorum yok:

Popüler Yayınlar