15 Mayıs 2017 Pazartesi

2017 YAZINDA PLAJLAR / YAZ MODASI



2017  YAZINDA  PLAJLAR



Çeşitli diyet ve detokslarla yaza hazırlık yaptığımız şu günlerde en merak edilen şeylerden biride bu yaz plajdaki moda nereden esiyor.
Teknoloji geliştikçe insan yaşamının her anına girer de yaz aylarında plajları yalnız bırakır mı ?


Görüyoruz ki bırakmamış. Bu yaz plajlarda alışık olduğumuz geometrik çizgiler, puantiyeler ve renk cümbüşünün yanında bol bol örgü ve 3D baskılı parçalar göreceğiz. 



3 boyut teknolojisinin tekstil sektörüne bomba gibi girdiği bir gerçek. 

Bunun yanında renk değiştiren ve değişen desenler de tekstil ve giyim sektöründe oldukça rağbet görüyor. 3D baskıları bu yaza kaptırmış olsakta önümüzdeki yazlarda renk değiştirme ve farklı görünme akımına bikini ve mayo sektörünün de ayak uyduracağı fikrindeyim.





Plaj giyimi tabi ki yalnızca plajın değil tatil köyleri ve merkezlerinin sokak ve caddelerinin de modasını belirliyor. Rengarenk ve desen desen desen parçalar yazın enerjisini yansıtarak yaz mevsimini daha da sevmemizi sağlıyor.


Görselliğin yanında plaj giyiminde fonksiyonda önem kazanıyor. Çabuk kuruyan malzemeden yapılan ve özellikle bayanlarda kazalara mahal vermeyecek parçalar daha çok tercih ediliyor.


Farklı marjinal stillerde tasarlanan bikini, mayo ve üstü giyimi tercih eden bayanlar tatillerinin ilk günlerinde güneşlenirken giyecekleri parçalara dikkat ediyor. İlk gün yandığınız sırada üzerinizde bulunan parçanın bronz kalmasını istediğiniz yerlerinizin açık olmasına dikkat edin bizden söylemesi...













Hiç yorum yok:

Popüler Yayınlar