12 Aralık 2016 Pazartesi

Yeni Yılı Nasıl Karşılasak ?






Yılbaşında ne giyileceği tüm bayanların vazgeçilmez problemidir. İnternet ten bakarız, mağazaları gezeriz, sürekli hayal eder rüyalarımız bile meşgul ederiz.  Rahat mı olsam şık mı olsam derken hava şartları tüm planlarımızı alt üst edebilir havanın soğuk olması açık havada bir yeni yıl gecesi geçirmek isteyenler için mecburen sade ve daha temkinli parçalar giymeyi gerektirir.

 Korkmayın bayanlar bu yılın trendi bizden yana 

Bu yıl ister dışarıda ister kapalı bir ortamda geçirmek isteyelim şıklığımızdan vazgeçmeden rahat olabileceğimiz renkli bir yılbaşı gecesi geçireceğiz. Derin yırtmaçlı dekolteli elbiseleri elbette görmeye alıştık ancak nasıl başlarsak yılımızın öyle geçeceği inanışıyla ben rahat olmayı öncelik olarak görenlerdenim. Gelin buradan yola çıkalım.

Düz renklerde pantolon, ceketleri canlı renkli payetli simli ve pullu parçalarla kombinleyebilir, İspanyol paça pantolonları parlak kadife lacivert, kırmızı, bordo kumaşlarda bluz ve işlemeli ceketlerle de tercih edip şıklığı yakalayabilirsiniz. Topuklarımız dan vazgeçmeden hem rahat hem feminen bir havaya sahip olup aynı zamanda üşümeyeceğimiz daha öz güvenli bir gece geçireceğimiz fikrindeyim.


Yeni yılınız güzelliklerle gelsin. Giyeceğiniz kıyafet her ne olursa olsun içinde harika hissetmeyi unutmayın... 






















Hiç yorum yok:

Popüler Yayınlar