1 Aralık 2016 Perşembe

İmaj Sensin

         İMAJ SENSİN      

   3D BASKILI  - TİŞÖRTLER, ELBİSELER, MAYOLAR, TAYTLAR... 

3D baskılı tişörtleri her ne kadar daha çok çocukların tercih ettiği düşünülse de artık erkekler de bayanlar da sıklıkla hafta sonlarını bu rahat ve eğlenceli tişörtlerle geçirmeye bayılıyorlar.

   n11.com dan satın almak n11.com dan satın almak için
35 yaşına gelmiş bir erkek, hayvan figürlü bir tişört giyince garipseyenler olsa da hangi yaşta ne giymeli, ne giymemeli gibi bir yönetmelik olmadığına göre isteyen istediğini giymeli bu hayatta.
 
 n11.com mağaza      
Her zevke uygun birbirinden farklı tasarımlarla teknolojinin de yardımıyla 3D algısı oluşturan ve enerjiyi yansıtmanın bir yolu haline gelen bu tişörtleri yediden yetmişe her yaştan insanın üstünde görmek mümkün. 

      Biraz cesur olmak gerekirse...

      Baskılı tişört modası ne zaman geçer? 
Modası geçecek bir akım mıdır? 
Artık her tarzda kendini var edecek bir uygulama mıdır?
Bunları bırakalım modacılar düşünsün :) 
Gözlemlediğim şudur ki herkes kendi enerjisine uygun bir moda akımının  ya da giyim tarzının takipçisi, bazen de sadece ruh halinin itaatçisi. Bazen nesli tükenmekte olan canlılara dikkat çekmek için, bazen daha eğlenceli görünmek için, bazen içimizdeki karanlık tarafı da dışa vurmanın bir yolu olduğu için, bazen arkadaşlarımıza manidar bir mesaj vermek için bazen de sadece hoşumuza gittiği için tercih ediyoruz baskılı kıyafetleri. E hal böyle olunca her ruh haline uygun birbirinden eğlenceli bu 3D baskılı tişörtleri bol bol görmeye devam edeceğimiz kesin.







Hiç yorum yok:

Popüler Yayınlar