28 Ocak 2017 Cumartesi

SALT BEA / TUZ ADAM ‘ NUSR-ET ‘

SALT BEA / TUZ ADAM ‘ NUSR-ET  ‘



Paylaştığı videolar ve kendine has üslubuyla sosyal medya fenomenlerine taş çıkartan, kendi adını taşıyan Nus-et Restoranlar zincirinin sahibi Nusret’in bu ününü merak edenler için klavyenin başına geçtim.


Nusret Gökçe madenci bir babanın 5 çocuğundan biridir. Küçük yaştan itibaren çalışmak zorunda kalmış ve kasap çıraklığı yaparak bu tercihiyle geleceğinin adımını atmıştır. Bir şef olmayı kafasına koyduktan sonra bunun için büyük çabalar vermiş, borçla gittiği Arjantin’ den gelişmesine vesile olacak bir çok deneyim ve gözlemle dönmüş ardından zar zor gittiği bir diğer ziyaretinde New York’u seçmiş ve orada maaş almadan ünlü restoranlarda çalışarak önemli tecrübeler kazanmıştır. 
Edindiği bu deneyim ve becerileri Türkiye’de başarıya dönüştürmeyi başaran Nusret, bu başarısını sevdiği işi azim ve kararlılıkla yapmasına borçlu.





 Eti dövme, kendine özel pişirme ve tuzlama tekniği ile bize Türkiye de olduğumuzu vurgulayan Nusret aynı zamanda sunduğu hizmetteki özeni farklı sunuş tarzı ve kalitesiyle misafirlerine dünyaca ünlü bir restorandaymış hissi veriyor.


Misafirlerine özel ve şanslı hissettirmenin başarıyı beraberinde getireceğini keşfetmiş Nusret, sosyal medyayı da oldukça aktif kullanıyor. Henüz İnstagram hesabında 2,8 milyon takipçisi var henüz diyorum çünkü bu sayı gittikçe artacak gibi duruyor. #Saltbea ( Tuz adam ) lakabı takılan ve dünya da ünü giderek artan Nusret Gökçe‘ yi şimdiye kadar Amerikalı şarkıcı Bruno Mars ve İngiliz ünlü komedyen James Corden taklit etmişti.

Son olarak Türkiye de popüleritesini arttırmayı hedefleyen ve bu konuda başarılı olan Amanda Cerny ‘de Nusret’in taklidini yaptığı bir makyaj videosunu İnstagram hesabında yayınlayarak Yozgat’ ta yer bildirimi yapmayı da unutmadı. Bu küçük detayla daha önce Yozgatlı abimize olan sempatik tavırlarını bize hatırlatmış oldu.



Restoranlar zincirine Fransa da bir yenisini daha eklemeyi planlayan Nusret Gökçe ‘ye başarılarının devamını diliyoruz.








Hiç yorum yok:

Popüler Yayınlar