31 Ocak 2017 Salı

Sevgililer Günü Hediyesi Tavsiyeleri



SEVGİLİLER GÜNÜ HEDİYESİ SEÇERKEN



14 Şubatı sevgililerin en özel günlerinden biri olarak biliyoruz peki bu günü sadece sevgililer mi kutluyor, cevabı hayır. Sevgi günü olarak benimsediğimiz 14 Şubat, hediye vermenin, kabul etmenin ve kutlama yapmanın bir bahanesi olarak görüldüğünden uzun yıllar evli olanlardan yeni sevgili olanlara kadar bütün çiftler için anlamlı evrensel bir gün haline gelmiştir.
Tabiyki bu anlamlı güne de anlamlı bir hediye yakışır.

Anı Biriktirme Şansı Olmuş Uzun İlişkiler İçin

Yaşadığınız güzel bir anı anımsatacak bir kare anıyı veya bir objeyi düşünüp hediyenizi seçerken buradan yola çıkabilirsiniz. Üzerinde düşünülmüş, kafa yorulmuş bir hediye en mutlu edecek hediyedir. (Hediye alacağınız kişi zor beğenen biriyse almayı düşündüğünüz hediyeyle alakalı ağzından laf almayı bir deneyin derim.)

Bir bayana hediye seçecekseniz, en son tercih etmeniz gereken hediye giysidir. Bir erkekle bayanın zevk ve tercihleri genellikle farklıdır. Birlikte beğenmediyseniz bu riskli bir seçim olabilir zira değişim veya iade bu özel gününüzün ambiyansını bozabilir.

Hediye alacağınız kişi erkekse daha çok günlük hayatta kullanabileceği ve sizi hatırlatacak bir hediye yerinde bir seçim olacaktır. Kişiye özel yaptırılan tasarımlar bunun için idealdir. Fanatik bir takım taraftarıysa işiniz kolay demektir. 

Kısa Süreli İlişkiler İçin

Hediye seçiminde en çok zorlanan çiftler kısa süredir beraber olanlardır. Birikmiş fotoğraflarınız veya bir en sevilenler listeniz yoksa yapacağınız ilk şey sıradanlaşmaktan mümkün olduğunca kaçınmak olacaktır. Daha fazla düşünmeniz ve fikir almaya çalışmanız gerekir. 
Bu dezavantajı avantaja çevirmek bir seyahat veya gezi planı, bir uçak biletiyle mümkün olabilir. Böylece daha fazla anı biriktirebilir, güzel vakit geçirerek unutamayacağınız bir gün geçirebilirsiniz.
Parfüm, çiçek ve ayı sevgililer gününün best vazgeçilmezi olma ünvanını hala korusada unutmayın en önemlisi sevginizi hissettirmek ve göz temasıdır.


         

Sevgili Günler…

Viabonte ⤴


     

Hiç yorum yok:

Popüler Yayınlar